Sådan foregår det, når du får en hjemmeside hos Webkontoret
 
 
 
 
   
  Visitkortside
  Hjemmeside
  Sådan foregår det
  Topgrafik
  Senior
  Foreninger
  Tilvalg

 

 

 

 

 

Sådan foregår det

Her kan du læse, hvordan det foregår, når du får en hjemmeside hos Webkontoret. Uanset hvor i landet, du bor, er du velkommen, da det hele normalt kan klares over email og evt. telefon.

Domænenavn og webhotel købes
Jeg benytter One.com og Bricksite.com, som begge er udbydere, jeg har brugt i mange år. De tilbyder desuden nogle af markedets laveste priser.

Har du domænenavn og webhotel i forvejen
Har du et webhotel liggende hos en anden udbyder, flytter jeg det til One.com eller Bricksite.com for dig.

Vi taler om din virksomhed/dine ydelser samt om tekster
Jeg skal vide lidt om din branche og dit produkt samt hvilke kunder, du henvender dig til. Jeg skal også vide, hvad du har af tekster, og om du selv har nogle billeder, der kan bruges. Jeg læser korrektur på dine tekster, inden hjemmesiden publiceres. Dette er inkluderet i prisen. Billeder kan jeg også hjælpe med.

Dine evt. særlige ønsker til designet
Dernæst skal jeg vide, om du har nogle bestemte ønsker til design, farver, skrifttype og grafik samt dine eventuelle ønsker omkring menuer og links. Du kan også blot overlade det til mig - det gør jeg gerne.

Hjemmesiden udarbejdes
Når jeg har fået de nødvendige informationer, kan udarbejdelsen af hjemmesiden begynde.

Et udkast bliver sendt til dig
Skabelonen med farver, skrifttyper, billeder, grafiske elementer samt evt. tekster bliver udarbejdet. Derefter får du tilsendt et link til udkastet, så du kan se siden online. Hjemmesiden ligger indtil videre i en undermappe på Webkontorets egen hjemmeside.

Gennemsyn og rettelser
Du ser forslaget igennem og kommer med eventuelle rettelser til design og tekster. Siden bliver derefter tilrettet, til du er tilfreds.

Online
Når layout og tekster er godkendt af dig, bliver hjemmesiden lagt ud på dit webhotel, og derefter kan du introducere din nye hjemmeside for dit netværk samt eventuelle kunder og samarbejdspartnere.

Afslutning - opdateringsordning
Når din hjemmeside er kommet online, skriver jeg en faktura, som sendes til dig på mail. Der er ingen moms på fakturaen, da Webkontoret ikke er momsregistreret (momsregler for bierhverv med under kr. 50.000 pr. år). Herefter kan du evt. vælge at gøre brug af min opdateringsordning. Måske får du også senere behov for nogle tilvalgsprodukter.

Support
Hvis der skulle opstå problemer med din hjemmeside, kan du kontakte mig på info@webkontoret.dk eller mobil 6073 0660 (bliver telefonen ikke besvaret, da indtal evt. besked, og jeg kontakter dig så hurtigt som overhovedet muligt).

Webkontoret ser frem til at hjælpe dig med at synliggøre dig og din virksomhed på nettet.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Webkontoret 2010-16
Vi kan opdatere hjemmesiden for dig